GROW-HOW

I takt med att allt högre krav ställs på effektivitet och precision blir automatisering allt mer aktuellt. På InLead erbjuder vi maskinbetjäningslösningar för både industrirobotar och portalrobotar. Våra automationslösningar ger en kostnadseffektiv tillväxt genom att effektivisera och skapa förutsättningar för att växla upp produktionen. På InLead jobbar vi både med kompletta standardlösningar för maskinbetjäning och helt kundanpassade speciallösningar. Vårt engagerade team gör att vi kan erbjuda automationslösningar rotade i lång erfarenhet och högt tekniskt kunnande. Det är så vi ger våra kunder växtkraft. På InLead har vi en ambition att skapa smidig och enkel hantering av våra automationslösningar, vilket uppskattas av våra kunder. Vi jobbar med operatörsvänliga system och ett antal tillval och service- och supporttjänster för att våra lösningar ska integreras så bra som möjligt i våra kunders verksamhet.

Vårt team

Vårt engagerade och serviceinriktade team har erfarenhet av såväl små som mer omfattande projekt. Vi kan sätta oss in i vilket behov som finns och därmed tillsätta rätt kompetens och erfarenhet för varje projekt. Det är därför det är enkelt att jobba med oss på InLead.

Projektstyrning

I ett nära samarbete med kunden kan vi se till att våra automationslösningar får högsta användarvänlighet och blir hållbara under lång tid. Vi brukar säga att det är vårt engagemang som gör oss konkurrenskraftiga där en tydlig projektstyrning gör våra projekt framgångsrika.