Industrirobotar

Industrirobotar

Vi använder ledande leverantörer av industrirobotar.

InPallet

Vid tyngre detaljer är detta alternativ en bra lösning. Två hel- eller halvpallar, roboten plockar detaljerna direkt från pall. Ni kan stapla ämnena på varandra för en större mängd produkter i cell. Vision-kameran är monterad över inpall.

INPALLET: 2,65 m 165 kg
Installationsyta: 3 x 4 m

InFeeder

Kutshantering för små och medellånga serier. Enkelheten genomsyrar alla delar, utan att ge avkall på kvaliteten. Kompakt enhet som byggs på en bottenplatta, 1200 x 1800 mm. Här har vi tagit operatörsgränssnittet till en ny högre nivå, skriv in måtten före och efter bearbetning så är robotprogrammet klart. Laddning/plundring av detaljer sker, via ett rundbord, utanför robotens arbetsområde.

INFEEDER S: 1,4 m 2×3,5 kg
INFEEDER L: 1,85 m 2×13 kg
Installationsyta: 1,5 x 2,7 m

InLine S och M

In/utbanor placerade på varandra för en kompakt lösning. Detaljerna guidas med hjälp av vision för plock av robot in i er maskin. Denna cell kan enkelt kopplas mot 2 maskiner för Tempo 1 i den ena samt Tempo 2 i den andra eller bara för att dubblera er produktionsvolym.

Detaljvikt mellan 0-12kg
Installationsyta:
S: 1×3,75m
M:1,5×4,60m

InLine L

Placera era ämnen på inbanan och plundra på utbanan. Över inbanan sitter en Vision-kamera för guidning av robotplockning. Denna lösning anpassas vad det gäller robotmodell och banlängd efter era behov.

Detaljvikt mellan 0-25kg
Installationsyta:
L: 5 x 3 m

InVeyor

Placera din pall med ämnen i en palltipp med sekvensutmatare. Guidning av detaljer görs med Vision. De detaljer som inte kan plockas vänds och återtransporteras. Roterande borste, borstar bort detaljer som ligger på varandra. Denna lösning finns i två varianter, singelbana 1 vision eller dubbelbana 2 vision för kortare cykeltider.